Gå til hovedindhold

Event- og konferenceansvarlig til DeiC

Brænder du for at skabe de optimale rammer for afholdelse af events og konferencer, så deltagerne får den bedste oplevelse? Så er stillingen som event og konferenceansvarlig i DeiC måske noget for dig. 
Af
14/02/2024 11:02
Billede
Studentermedhjælp søges
Foto: Colourbox

Brænder du for at skabe de optimale rammer for afholdelse af events og konferencer, så deltagerne får den bedste oplevelse? Kunne du tænke dig at stå i spidsen af DeiCs årlige konference med 250 deltagere? Motiveres du af intense dage med bred kontaktflade og synlige resultater?

Så er stillingen som event og konferenceansvarlig i DeiC måske noget for dig.

Jobbet

Vi søger en event- og konferenceansvarlig, som kan tage det primære ansvar for en bred vifte af events fra mindre workshops og interne arrangementer til vores store, årlige konference. Vi har brug for dig til at koordinere input fra fagområderne og sikre den bedste oplevelse. Du vil selv stå for de mindre events og koordinere en bred taskforce for den årlige DeiC Konference. Du har et godt overblik, kan kommunikere klart og tydeligt og har sans for detaljen. Du er åben, udadvendt og serviceorienteret. Du er en ”people person”, som formår at få det bedste ud af dine samarbejder med mange typer af mennesker og fagligheder. Du vil indgå i kommunikationsteamet, som pt. består af 2 kommunikationskonsulenter og en studentermedhjælp.  

Din primære opgave bliver at være ansvarlig for DeiCs årlige konference, med blandt andet følgende opgaver:

  • Planlægning og koordinering af den årlige DeiC konference, hvor du bliver omdrejningspunktet og skal have både overblikket og styr på detaljerne
  • Planlægning af program i samarbejde med nedsat programkomite
  • Kontakt til og koordinering af danske og udenlandske talere
  • Tovholder under konferencen
  • Udarbejde evalueringsrapport og regnskab

Arbejdet varetages sammen med en bred taskforce og med tæt kontakt til ledelsen. 

Derudover er opgaverne:

  • Planlægning og afvikling af øvrige interne og eksterne events og arrangementer i løbet af året, f.eks. vores 3 årlige interne All-Hands workshops, den årlige konference for registerforskning, arrangementer for universiteternes Front Office og Back-Office funktioner, interne receptioner mv.
  • Intern kommunikation om dine arrangementer
  • Ansvarlig for bestillinger, produktioner og leverancer til vores events og konferencer
  • Ansvarlig for DeiCs merchandise
  • Assistere de øvrige i kommunikationsteamet med forskellige opgaver

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelse og erfaring med planlægning af faglige events og konferencer 
  • Kan tilrettelægge og gennemføre et event fra start til slut, hvor du har fokus på den gode oplevelse og det format, der passer til lejlighed.
  • Trives i de hektiske dage op til – og under konferencen og bevarer overblikket, holder hovedet koldt og kan møde kolleger og konferencegæster med et smil, mens du finder en (kreativ) løsning. 
  • Kan arbejde selvstændigt, tager initiativ og ansvar og følger aktiviteterne til dørs
  • Kan forhandle med leverandører om indkøb af ydelser efter behov
  • At du har gode samarbejdsevner og en opsøgende og inddragende arbejdsform. 
  • At du følger med indenfor event- og konference-området og kan være med til at udvikle vores arrangementer. 
  • Kan trives med lejlighedsvis rejseaktivitet, primært i forbindelse med interne mødeaktiviteter. 
  • Kendskab til it-branchen eller forskningsverdenen er et plus, men ikke et krav.

Hvad tilbyder vi dig

Hos DeiC tilbyder vi:

  • Et job i et uformelt miljø i en organisation i udvikling med internationale kontaktflader
  • Fleksibilitet og Indflydelse på tilrettelæggelse af egne opgaver
  • En afvekslende hverdag med en stor kontaktflade og en opgaveportefølje i udvikling En moderne arbejdsplads på DTU Campus i Lyngby med adgang til flere kantiner (herunder vegetarmad) og fra 2025 letbanen lige udenfor døren 
  • Mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for Akademikere i Staten (AC), eller anden relevant faglig organisation.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt. 

Arbejdssted er i DeiCs lokaler på DTU Campus. 

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 10. marts 2024. Klik på linket her, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 11 og 12. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for DeiC Gitte Kudsk på gitte.kudsk@deic.dk eller telefon 2480 1207.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om DeiC

Danish e-infrastructure Consortium (DeiC) er det nationale samarbejde med og mellem universiteterne om levering af digital forskningsinfrastruktur. DeiC's hovedopgaver er levering af Forskningsnettet og tilhørende tjenester, sikkerhed, datalagring og data management-tjenester, supercomputere og kvanteinfrastruktur. DeiC koordinerer den nationale infrastruktur og repræsenterer samarbejdet i internationale organisationer. 

DeiC er defineret i bekendtgørelse BEK655 af 23/05/2023. DeiC udvikler og koordinerer samarbejdet om digital forskningsinfrastruktur mellem universiteterne med det formål, at forskerne skal have adgang til en digital forskningsinfrastruktur, der muliggør forskning og uddannelse på internationalt niveau. Alle medarbejdere er ansat på DTU, som er værtsuniversitet for DeiC. Vi er fysisk placeret på kontorer på henholdsvis DTU, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet og er vant til at arbejde sammen på tværs via digitale platforme.

Læs mere om DeiC: www.deic.dk

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.